delen |

 
diensten

Schouten Hazerswoude BV houdt zich als technisch installatiebedrijf bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van lood,- en zinkwerken, gas- en waterleidingen, sanitaire installaties, rioleringen, dakbedekkingen (zowel bitumen als koperen en zinken daken), centrale verwarmingsinstallaties en luchtbehandeling.

werkzaamheden

De werkzaamheden worden hoofdzakelijk in de utiliteitsbouw en de luxe woningbouw verricht in zowel nieuwbouw- als onderhouds-renovatieprojekten. De werkzaamheden worden voornamelijk in bouwteam uitgevoerd of als directe partner aan de opdrachtgever.

opdrachten

Opdrachten worden op basis van bestek en tekeningen van derden ( architekten, adviseurs en aannemers ) uitgevoerd. Met behulp van het eigen CAD-systeem kan hier bij opdrachten die als participant binnen een bouwteam worden verricht, in eigen beheer voor worden gezorgd. Het bedrijf is bij de Uneto-VNI aangesloten. In de technische werkplaats worden ondermeer lood, koper en zinkwerken in prefab gefabriceerd.

nieuwbouw & renovatie

Of het nu een kompleet nieuw woonhuis, kantoor, winkel, hotel of fabriek  wordt of een nieuwe ketel, badkamer of keukenaanpassing is, voor zowel nieuwbouw als renovatie installatiewerkzaamheden, klein of heel groot, bent U bij ons aan het goede adres.

service & onderhoud

De installaties die wij maken willen wij graag na de oplevering ook in onderhoud houden zodat U ongestoord kunt blijven genieten van een comfortabele, veilige en energiezuinige installatie.
Na de installatie worden alle gegevens ingevoerd in ons geavanceerd computersysteem, waarmee de planning van het preventieve onderhoud en de eventuele servicebezoeken worden bijgehouden. Installaties welke door ons onderhouden worden kunnen rekenen op een snelle storingsafhandeling gedurende 7 dagen in de week dankzij onze storingsdienst.
Als U belt weten wij met 1 druk op de knop alles van Uw installatie en vervolgens kunnen wij snel de juiste passende service aan U verlenen. En als U niet belt……… dan bellen wij U……..om een afspraak te maken voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, gemakkelijk en eenvoudig.  SERVICE volgens Schouten Hazerswoude BV.

  

   omhoog

 

volgende pagina >>